Organized & Happy

Planlegging - organisering - oversikt i hverdagen

Det er tid for endring

Hver eneste dag kommer det nye ting inn i livet vårt. I huset vårt, i kalenderen vår, i hodet vårt. Alle disse tingene kommer av og til i veien for det vi egentlig vil med livet vårt, med hverdagen vår. Det er tid for endring, er du med? 

Design hverdagen slik du vil ha den, med hjelp fra O&H

Livene våre fylles hver eneste dag med nye ting, med nye avtaler, med nye oppgaver og med nye opplevelser. Når ting og oppgaver tar overhånd og du ikke lenger sitter i førersetet og har kontroll på hverdagen, da er det på tide å stoppe opp. 

​Målet for Organized & Happy er å hjelpe deg å skape det livet du vil ha. Du er designeren i ditt liv og din hverdag. Organized and Happy er verktøyet du kan bruke for å nå det målet du drømmer om. 

Hos Organized & Happy vil du finne alt fra praktiske rydde og vaske tips til veiledning i planlegging av hverdagen og hvordan du kan nå dine mål. 

Om du er ute etter enkle tips for rydding og oppbevaring av ett bestemt rom, eller du er ute etter  å komme i gang med nye vaner og rutiner, O & H vil hjelpe deg. 

Dette er noe av det du vil du finne her hos O & H 


 • Planlegging av hverdag og fritid
 • Prioritering av tid og oppgaver
 • Lær deg å si nei
 • Smarte tips for en mindre stresset hverdag
 • Rydde og vasketips rom for rom
 • Sjekklister - trinn for trinn
 • Motivasjon til å rydde og vaske
 • Smart oppbevaring
 • Utfordringer til deg via epost
 • Bruk kalenderen smart - 3 dagers utfordring
 • 7 dagers rydde utfordring
 • 7 dagers vaske utfordring
 • Online kurs

Om Organized & Happy 

Shane Melaugh

Når jeg vet hvor jeg har lagt fra meg nøkler og favorittskjerfet, da stresser jeg mindre. Når jeg kan drikke morgenkaffen på et ryddig kjøkken og har kontroll på dagens gjøremål, da har jeg det godt!

Nina Bakken Bye -  Organized & Happy bye9design


" Alle disse dagene som kom og gikk, ikke visste jeg at de var selve livet"  

Ikke la tingene styre livet ditt. Velg deg det livet som du finner best. Om du vil leve et enklere liv, så er du hjertelig velkommen til å følge O&H! 

Kom i gang med et enklere liv, begynn i dag, begynn nå...... 

En eller annen gang i løpet av livet vil vi kanskje alle kjenne på at vi går på autopilot gjennom hverdagen. Vi gjør det vi skal og det som forventes av oss. Men ett eller annet sted på veien mistet vi den sprudlende gleden og impulsiviteten.  Allerede mandag morgen gleder vi oss til helgen, for da, ja da skal vi få tid til alt det vi ikke rekker i løpet av uken. Når helgen endelig kommer, er vi sliten og trøtt og husvasken står kanskje for tur..... 

Det er da det er på tide å gi slipp på alt som er overflødig i hverdagen din og begynne å fokusere på det som er viktig for deg og dine. Det er tid for den friheten og gleden du får, når du har gjort dine egne, beste valg. 

Bli bevisst på hvorfor du velger som du gjør

Det finnes ingen lettvinte løsninger for å bygge opp den hverdagen vi aller helst vil ha. Det finnes heller ingen fasit som vil passe for alle. Men en ting er sikkert, dersom vi lærer oss å bli bevisste på hvilke valg vi gjør hver eneste dag, og hvorfor vi gjør dem, da kan vi legge grunnlaget for et enklere og mindre stresset liv. 

Noen områder i livet og hverdagen, er spesielt preget av dine daglige avgjørelser. Hver og ett av disse områdene kan forenkles. 

Rot i hjemmet ditt er ikke bare rot.... Det forstyrrer tankene dine og fører til stress i livet ditt. Om du klarer å gi slipp på det du ikke trenger, om du klarer å holde det ryddig og oversiktelig rundt deg, da vil du snart oppleve mer energi og mindre stress. Gjennom praktiske tips, råd, sjekklister og utfordringer, vil jeg hjelpe deg med dette. 

Et enklere liv handler også om å ha mer tid og mer energi til de som betyr aller mest for deg. Det er lov til å si nei til oppgaver, det er lov å prioritere annerledes en naboer og venner. Det handler ikke hele tiden om å skaffe seg nye ting, og nye avtaler i kalenderen, det handler om å fokusere på det som er viktig for deg og dine. 

Sammen med Organized & Happy, kan du nå jobbe deg stegvis mot det livet du drømmer om. Enten det er et ryddig og rent hus, en kalender med mer fritid eller hjelp til å gjøre de prioriteringene som er riktige for deg og dine. 

Om Nina

Ingenting er som et nyvasket og ryddig hus og en kalender som forteller meg at jeg i ettermiddag kan gjøre akkurat hva jeg vil. Hei! Jeg er Nina og driver dette nettstedet, Organized&Happy. Jeg er gift og mamma til 4. Det fulgte ingen opplæring med det å få barn og takle alle situsjoner som oppstår med familie og eget hjem. Litt etter litt har jeg bygd meg opp en kompetanse på organisering av hus og hjem, samtidig som jeg har vært mamma til fire, yrkesaktiv, holdt meg i form, vært politiker, begynte å bloggen og nå i tillegg, grunder. 

Jeg skal fortelle deg en hemmelighet.....

Jeg hater rot! Jeg blir sur og grinete og ikke noe hyggelig selskap. Det er nesten litt tullete, for jeg er sikkert en av de største rotekoppene i familien vår. Det ligger alltid noe igjen etter meg når jeg har holdt på med et prosjekt. Og det har gjerne en tendens til å bli liggende der en stund....

I tillegg er støvsuging og gulvvask noe av det verste og mest kjedelige jeg gjør. Jeg var lenge en utsetter av kjedelige husarbeid oppgaver, altså en sånn en som ventet til det enten skulle komme besøk før jeg ryddet, eller når jeg hadde hele dagen fri og kunne gjøre alt på en gang. ​Jeg var som en jojo, føyk rundt og ryddet og vasket og brukte gjerne hele helga på å ta igjen det jeg utsatte i løpet av uken. Resultat: Sliten, stresset, og alt for sjelden ryddig hus.... 

Dette førte til en helomvending på hjemmebane

For det første fant jeg ut at jeg ikke kunne bruke massevis av tid på å lete etter ting jeg hadde lagt på et smart sted. For det andre ville jeg ikke bruke hele helga på å rydde og vaske hus. For det tredje ville jeg ha et hus som kunne ta imot besøk uten at jeg måtte unnskylde rotet. For det fjerde ville jeg at hjemmet mitt skulle være et sted jeg kunne slappe av uten å tenke på alt husarbeid som skulle gjøres til enhver tid.

Sakte men sikkert har jeg bygd meg et system som skulle gjøre mine fire ønsker mulig å oppnå.  Det er dette systemet jeg deler med deg her hos Organized and Happy.  

Jeg har tro på følgende:  "Omgir oss med ting vi blir glade av og som har en verdi og en nytte for oss, da får vi et godt liv."

Jeg vil gjerne ha deg med, ingenting gir mer mening enn når jeg ser at mine følgere har nytte av rådene jeg gir. Så bli med du også, la et nytt og enklere liv starte i dag! 

Enter your text here...

Om du skal gjøre bare èn endring i dag, så gjør følgende: Bli en del av O&H og meld deg på Happy mailen. Last ned menyplanleggeren og du er i gang.